Omakotitalon viemäriremontti sukittamalla on nopea ja siisti

spp-omakotitalo

Sukitus ei edellytä evakkoretkeä tai pihan auki kaivamista

Koska sukitus on rikkomaton ja kaivamaton menetelmä, ei omakotitalon viemäriremontin yhteydessä ole tarvetta rikkoa rakenteita, puhkoa vesieristystä tai myllätä pihaa auki. Työ ei myöskään edellytä kotoa pois muuttamista. Kylpyhuoneet ja vessat ovat käyttökiellossa ainoastaan päiväsaikaan, kun asentajamme työskentelevät viemäriputkien parissa.

Omakotitalon sukitusremontti vie nopeimmillaan vain muutaman päivän ja tyypillisesti noin viikon. Sen jälkeen viemärit ovat kuin uudet ja kestävät taas vuosikymmeniä.

Sukitus on helppo tapa kunnostaa omakotitalon viemärit

Omakotitalon viemäreiden keskimääräinen käyttöikä on 40 vuotta materiaaleista ja rakennustavasta riippuen. Remontin suunnittelu kannattaa kuitenkin aloittaa jo ennen kuin ongelmia alkaa esiintyä. Nopein ja helpoin tapa kunnostaa omakotitalon viemärit on sukitus.

Sukittamalla saneerattujen putkien käyttöikä vastaa normaalia muovista viemäriputkea. Samalla uusitaan myös valurautaiset lattiakaivot asentamalla vanhojen kaivojen sisään helppohoitoiset muoviset kaivoinsertit.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä saa monenlaisista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä, muun muassa sukittamalla tehtävästä omakotitalon putkiremontista.

Maksa putkistoremontti helposti osissa

OP:n rahoitus toimii kuten tavallinen lasku. Voit päättää itse, maksatko remonttisi ensimmäisellä laskulla ilman ylimääräisiä kustannuksia. Mikäli haluat jakaa investointisi kustannukset pidemmälle aikavälille, lähettää pankki sinulle kerran kuukaudessa laskun sopimuksen mukaisesti, kunnes rahoitus on maksettu loppuun.

Voit joka kuukausi päättää itse summan, jonka maksat sovitun minimierän ja loppuvelan väliltä.

SPP-omakotialon-viemariremontti-2

Betoniset pihakaivotkin kaipaavat saneerausta

Viemärit eivät ole omakotitalon ainoa seurannan kohde. Oletko kurkistanut pihakaivoosi?

Betonisten pihakaivojen tekninen käyttöikä on keskimäärin 25 vuotta, mutta usein kaivot ovat huonossa kunnossa jo ennen tätä. Älä odottele turhaan, vaan tarkista kaivosi heti.

Betonointi on nopein ja edullisin tapa uudistaa viemärikaivot. Ei vanhojen kaivamista ylös tai mittavia muutostöitä.

Ota yhteyttä

Tarjouslaskenta ja työtilaukset:

Jätä yhteydenottopyyntö

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.