Teollisuuden nopeisiin viemäritekniikan tarpeisiin luotettava kumppani on SPP

SPP-teollisuuden-tarpeisiin

Sukkasujutus on nopea

Sukkasujuttamalla voidaan korjata ja saneerata viemäreitä sekä viemäritekniikkaa lähtökohtaisesti kaivamattomasti ja rakenteita rikkomatta. Pystymme myös tarvittaessa ohittamaan saneerattavia viemärilinjoja väliaikaisesti pumppaamalla, mikä mahdollistaa usein tuotannon jatkumisen ilman häiriöitä.

Kalustollamme pystymme sukkasujuttamaan viemäreitä 50 millimetristä aina 500 millimetriin asti. Sukkasujutus soveltuu lähes kaikille putkimateriaaleille.

Sukkasujutusmateriaaleista löytyy myös tuotteita, joilla pystytään saneeraamaan viemäreitä, joissa kulkee normaalista poikkeavan kuumaa nestettä.

Sukkasujuttamisen lisäksi pystymme saneeraamaan myös betonirengaskaivot sekä altaat kaivamattomasti.
Teemme myös erilaisten pumppaamojen ja teknisten viemärijärjestelmien saneerauksia ja huoltoja. Näitä ovat esimerkiksi: venttiilien asennukset, pumppukaivojen saneeraukset ja asennukset sekä putki- ja muovihitsaustyöt.

Teemme toteutussuunnittelun tarvittaessa puolestanne. Tutustumme kohteeseen ja vallitseviin olosuhteisiin tarkasti ja otamme ne huomioon toteutuksessa. Tavoitteenamme on aina sujuva ja toimiva asennus mahdollisimman pienellä häiriöllä.

Kuvia teollisuuden sukituksista

Ota yhteyttä

Tarjouslaskenta ja työtilaukset:

Jätä yhteydenottopyyntö

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.