Korjaus- ja kartoituspalvelut

spp-korjaus-ja-kartoituspalvelut-hero

Kaivamattomasti voidaan myös korjata ja tutkia

SPP:llä on erittäin laaja osaaminen erilaisten maanalaisten vesi- ja viemärijärjestelmien korjaustöistä. Osaamisemme yhdistettynä pitkään kokemukseen tekee meistä erinomaisen kumppanin selvittämään erilaisia ongelmia, kuten tukoksia, vuotoja ja toimintahäiriöitä.

Betonikaivojen kuntotutkimukset

Suomessa on otettu laajasti käyttöön viemäriverkoston rakennusmateriaaliksi muovi 1970 luvulta lähtien. Verkostojen kaivot ovat kuitenkin toteutettu betonirengaskaivoilla. Betonirengaskaivojen tyypillisimmät viat ovat rapautuminen ja vuodot. Näitä ei usein huomioida muoviviemäriverkostoissa. Kaivot voidaan kuntokartoittaa nopeasti ja vaivattomasti tarkastamalla ja kuvaamalla. Laadimme kaivokohtaiset kuntoraportit. Ongelmakohdista laaditaan raportti sekä kustannusarvio saneerauksesta.

Viemärin pistevaurion tai liitoksen paikkaus korjauspannalla

Viemäreissä esiintyy usein esimerkiksi muhviliitoksen tiivisteen vikoja kuten liitoskohdan pituussiirtymiä sekä pullahtaneita tiivisteitä. Nämä pistevauriot voidaan korjata siihen erityisesti kehitetyllä putken sisäpuolisella teräksestä ja kumista valmistetulla pannalla, joka asennetaan vikakohdan päälle paineilmatyökalulla. Panta muodostaa sileän ja kestävän sekä paikallaan lujasti pysyvän viemäriosan viemärin sisään. Pantakorjaus soveltuu 110 – 800 mm viemäreille.

Putkien ja tunneleiden paikkakorjaukset

Yli 500mm. betoniviemäreiden sekä tunnelien vuotavat saumat, liittymät sekä pistevauriot voidaan korjata betonoimalla. Teemme myös viemäreiden sisäpuolisia piikkaus- ja muutostöitä, kuten liittymien avauksia ja tulppauksia.

Lasikuitukaivojen sekä altaiden korjaukset- ja muutostyöt

Lasikuidusta valmistetuissa kaivoissa sekä altaissa esiintyy usein halkeamia sekä puutteita. Halkeamat voidaan laminoida nopeasti UV kovetettavalla lasikuidulla ja hartsilla

Kuvia korjaus- ja kartoituspalveluista

Ota yhteyttä

Tarjouslaskenta ja työtilaukset:

Jätä yhteydenottopyyntö

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.